De Koffiefabriek

De Koffiefabriek

Koffiemonteur werkt samen met de Koffiefabriek. Wanneer u een automaat gekocht heeft en deze geplaatst word krijgt u de eerste vulling van de Koffiefabriek. Bonen ,liquid, Freshbrew, choco, topping, suiker, etc.

De KoffieFabriek werkt samen met een koffiebranderij die haar groene koffie rechtstreeks uit de producerende landen koopt. De soort koffie verschilt niet alleen van land tot land, maar ook binnen één gebied kunnen de oogsten verschillen. Om een constante hoge kwaliteit te kunnen waarborgen beoordeelt de melangeur (koffieproever) monsters van de groene koffie van iedere partij op hun kenmerken. Alleen de koffie die voldoet aan de kwaliteitseisen wordt ingekocht en verwerkt.

Als totaalleverancier levert De Koffiefabriek naast koffie en thee alle aanverwante ingrediënten zoals suiker, melk, cacao, koekjes en cup-a-soup. Ook voor alle koffie- en theegerelateerde producten zoals bijvoorbeeld theedozen, bekers, roerstaafjes en bekerdispensers kunt u bij De Koffiefabriek terecht.

Aromat Koffie

De Koffiefabriek is tevens dealer van Aromat liquid koffie in Overijssel. Deze koffie kunt u gebruiken voor uw huidige Cafitesse koffiemachine. Aromat koffie is voordeliger. U haalt uit 1 Aromat pak tot wel 50 meer consumpties dan uit bestaande liquid pakken. Wilt u vrijblijvend een pak Aromat koffie proberen? Neem contact op met Roy Meijerink van De Koffiefabriek via info@dekoffiefabriek.nl of telefonisch op 06-18371663.